elérhetőségeink

Cím: 7630 Pécs, Vándor utca 10.
Telefon: +36 (70) 622 50 98
Telefon: +36 (70) 459 42 63
E-mail: info@kodlabor.hu

Android alapú megoldások Android alapú megoldások


Terepi Leolvasó Rendszer

A TEREPI LEOLVASÓ RENDSZER közmű cégek számára készült programcsomag. Az alkalmazás segítségével gyorsabban, hatékonyabban, időt, költséget megtakarítva végezhetők el a cégen belüli munkafolyamatok mobil eszközzel történő kezelése.

Windows alapú mobil megoldások Windows alapú mobil megoldások


XTerm, CDL alkalmazások*

A program a gáziparban használt intelligens mérők üzembehelyezésekori felprogramozását, későbbiekben átállítását, lekérdezését, a mérők firmware cseréjét látja el.

Mobil jegykiadó rendszer*

Kézi készüléken futó, jegykiadó megoldás, amely elsősorban közlekedési vállalkozások számára biztosít jegykiadási megoldást.

MobilFizetés*

Az FHB ZRt. által kínált MobilFizetés szolgáltatás kereskedői oldalon történő elfogadásához szükséges informatikai fejlesztések támogatására készült függvény könyvtár, mobil alkalmazás.

Adattárház Adattárház


Adattárház építése

Részt vettünk a Pécsi Tudományegyetem adattárház projektjében.

Integrált rendszerek Integrált rendszerek


Feibra logisztikai rendszer*

A rendszer teljes körűen lefedi a cég kézbesítési folyamatait, melyben megtalálható funkció a címfordítás, vonalkódok generálása, nyomdába küldés, bevételezés központi raktárba, szortírozás depókra, pályákra, kézbesítés, ellenőrzés. A rendszer teljes raktárkezelést is elvégzi integrálva vonalkód olvasóval ellátott mobil eszközökkel.

BMS adatmentő rendszer

Komplett adatmentő rendszert, skálázható szerveroldallal, terheléselosztással, feltöltési-letöltési sebesség optimalizálással, mély hangsúlyt fektetve a kliens és a szerver oldal között közlekedő adatok titkosítására.

eHázmester*

Hardver eszközök által beküldött riasztásokat kezelő mobil megoldás, web szolgáltatással integrálva. A PDA kliens a letöltött riasztások kezelésére ad lehetőséget, illetve segítségével elvégezhetők a különböző feltételek szerinti keresések, adatok exportja.

Adatfelmérő rendszer*

Terjesztési adatokat (reklám, hírlap) felmérő PDA alkalmazás, web szolgáltatással integrálva. A felmért adatokat a PDA kliens egy online rendszerbe továbbítja, ahonnan lehetőség van különböző riportok készítésére.

Ligetkártya elfogadó rendszer*

A kártyák kiadását, elfogadását, bizományosi értékesítését, elszámoltatását segítő alkalmazás csomag.

Windows alkalmazások Windows alkalmazások


DentCard kártyakezelő rendszer*

Törzsvásárlói kártyák kezelését megvalósító windows alkalmazás, plasztik kártya nyomtatóval integrálva.

Pénztárjelentés

Pénztárjelentés szoftver egy kedvező árú, könnyen használható házipénztár program. Célja a bizonylatok elektronikus nyilvántartása és nyomtatása, valamint a szigorú sorszámozású időszakos pénztárjelentés elkészítése.

Bírság nyilvántartó

A Bírság nyilvántartó hatóságok számára készült. Feladata a kiszabott bírságok és hozzá kapcsolódó nyilvántartások rögzítése, valamint a pénzügyi teljesítések lekérdezése.

Cafeteria

A Cafeteria program precíz megoldást kínál a béren kívüli juttatások nyilvántartására, ellenőrző listák segítségével folyamatos figyelésére. Juttatástípusok szerint számol az éppen aktuális adó és közteher vonzatokkal.

Iktató és ügyiratkezelő rendszer

A szoftver feladata az ügyiratforgalom nyilvántartása az iratkezelési szabályzatnak megfelelően. Az alkalmazás segítségével rögzíthetők a bejövő és a kimenő iratok, valamint azok mozgása, hatékony keresést biztosít évekre visszamenőleg, segíti a határidők figyelését, az ügyek menetének nyomon követését és az iratok helyének meghatározását.

Eljárási díj nyilvántartó

A szoftver hatóságok számára készült. Feladata a közigazgatási hatósági eljárási törvény által előírt eljárási díjak beszedésének nyilvántartása.

Vágóhidi vezetői információs rendszer

A szoftver vágóhidak számára készült. Célja, hogy információkat tároljon és szolgáltasson a vágás során keletkező termékek életútjáról, az élőállat beszállítástól kezdődően a késztermék értékesítéséig.

Webes alkalmazások Webes megoldások


Dél-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség weboldala

A Dél-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség portál rendszere, melynek fő célja, hogy tájékoztatást nyújtson a Felügyelőségről, illetve annak tevékenységéről. A portál látogatói letölthetnek elektronikus dokumentumokat, események között böngészhetnek, kérdőíveket tölthetnek ki, megtekinthetik az aktuális híreket. Az oldalon megjelenő adatok egy adminisztrációs felület segítségével menedzselhetők.
www.ddkvf.hu

Ingatlan aukciós portál*

bookaboat.hu hajókölcsönző portál

Hajókölcsönző oldal CIB fizetéssel integrálva.
www.bookaboat.hu

Online fürdőjegy értékesítés*

Jegyek értékesítése OTP fizetéssel integrálva.

BUDA-FÉM Kft. weboldala

www.budafem.hu

Ildi Kozmetika weboldala

www.ildikozmetika.hu

* - A fejlesztéseket a NA-SOFT Kft. alvállalkozójaként végeztük.